top of page

Hallo, hier Destiny!

Bijgewerkt op: 25 dec. 2022

hallo, mijn naam is Destiny, ik woon in Dordrecht en ben 15, alweer bijna 16 jaar oud. Ik zit op het Insula college in het Leerpark en loop voor de tweede keer stage dit jaar. Deze keer ben ik bij Geerten en Marleen terecht gekomen. Ik ben al een paar keer mee geweest naar de TussenTijdTuin, in de tijd dat de dahlia's net zouden gaan bloeien. Nu zijn ze alweer bijna uitgebloeid. Ik heb vaker meegeholpen met het onderhoud: onkruid en gras weghalen, jemig wat een hoop gras, er komt gewoon geen einde aan! De eerste keer had ik heel veel spierpijn, ik ben het niet gewend, steeds op je knieën zitten en in de aarde wroeten. Dat ging gelukkig na een paar keer stretchen snel over. Mijn droom is om later een moestuin en een bloesemboom te hebben, maar eerst wil ik grafisch ontwerper worden. Ik ga een visitekaartje ontwerpen voor de TussenTijdTuin, die zal ik de volgende keer laten zien. Deze foto's zijn van mij:
1 коментар


tpmvandijk
14 лист. 2022 р.

Wat een mooi verhaal met prachtige foto’s

Вподобати
bottom of page